Remeklampak.hu Beltér

Oldal: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... 17

összesen 401 termék

legújabbtól legnépszerűbbtől legalacsonyabb árútól legújabb kedvezménytől raktáron lévő termékek

Oldal: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... 17

Beltér

Fedezze fel háza belsejéhez legjobban passzoló világításokat. Mikor lámpákat válogat a nappaliba, hálószobába, dolgozószobába vagy előcsarnokba, érdemes a követező kategóriákat figyelembe vennie:

 

  • Fővilágítás – az egész szobát elárasztja fénnyel egyetlen gombnyomásra. A szoba fő fényforrásának igazodnia kell a szoba méretéhez, ezen felül fontos, hogy tükrözze az Ön stílusát. Találja meg az Önnek legmegfelelőbb fő fényforrást itt.
  • Funkcionális világítás – bármilyen kisebb helyet megvilágítanak, ezen kívül sok más feladatot látnak el. Az álló- illetve asztali lámpák szolgálják a legkiválóbb fényt olvasáshoz, tanuláshoz, munkához vagy egyszerűen TV nézés közbeni kikapcsolódáshoz, hangulatot adva ezzel a szobának. Ajánljuk figyelmébe fali lámpáinkat is!
  • Háttérvilágítás – Nem csak a szemet gyönyörködteti, de segít elérni a kívánt hangulatot, legyen az bármely szoba a házában. Csodálatos lámpák, kicsik és nagyok egyaránt, sokaságát találja boltunkban. Nem csak praktikusak, mutatósak is!

 

Nem javasolt egyedül a fő fényforrásra hagyatkozni, mikor a szoba teljes megvilágításáról van szó. Ajánlott a fő fényforrást más lámpákkal kombinálni - hiszen így a fény több forrásból érkezik, egy, túlzott intenzitású helyett.

Ha hatékony, és elegendő fényforrást keres, ajánljuk figyelmébe az energiatakarékos és LED izzóinkat. Ezzel elkerüli a gyakori izzócserét, és spórol is!

Biztosítjuk minden egyes beltéri lámpánk kiváló minőségét és biztonságosságát, a legmagasabb színvonalon.