Remeklampak.hu Kert

Oldal: 1 2 3 4 5

összesen 119 termék

legújabbtól legnépszerűbbtől legalacsonyabb árútól legújabb kedvezménytől raktáron lévő termékek

Oldal: 1 2 3 4 5

Kert

Ne tántorítsa el kültéri világításaink széles választéka a tökéletes lámpa megtalálásától, amely fény hoz kertjébe. Az idő, amit a tökéletes gázlámpa keresésére szán, semmiféleképpen sem elvesztegetett idő. A kerti világítások általában három típusra oszthatóak, funkciójuktól függően:

  • Dekoratív világítások – jól kiegészíti az Ön saját stílusát, és segít az áhított légkör kialakításában. Nézzen szét a kültéri függőlámpák kínálatunk között, ahol számos mutatós lámpás közül válogathat.
  • Tájékozást elősegítő világítások – utat mutatnak a sötétségben. Csupán annyit kell tennie, hogy a kocsifelhajtó széleit megvilágítja, és máris könnyebben a tájékozódik a sötétben.
  • Ipari világítás – a legjobb módja a késő esti kerti munkálkodásnak, ha ezt az egyik valamelyik erős kültéri reflektorunk fényében teszi.

Energiatakarékos vásárlóink általában jobban kedvelik a mozgásérzékelő lámpákat. Ám ha még ennél is „zöldebb” megoldást keres, ajánljuk figyelmébe napkollektoros, önellátó lámpáinkat.

Lámpáink funkciójuk és elhelyezkedési típusaik alapján is rákereshet: állólámpák, fali lámpák, függőlámpák, beépített lámpák, földbe szúrható lámpák, és még sok más.

Biztosítjuk kültéri lámpáink kiváló minőséget és védelmét eső, homok és por ellen (IP44-es értékelés).