Remeklampak.hu Mennyezeti világítás

Oldal: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 10

összesen 218 termék

legújabbtól legnépszerűbbtől legalacsonyabb árútól legújabb kedvezménytől raktáron lévő termékek

Oldal: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 10

MENNYEZETI VILÁGÍTÁS

Örökérvényű szabály, hogy minden szoba legfőbb fényforrása egy középponti világítás, általában a mennyezetre helyezve. Ez vonatkozik a ház legtöbb helyiségére; a konyhára, nappalira és hálószobákra is egyaránt. Azonban átgondolandó melyik szobába milyen típusú lámpát helyez:

Lógó lámpák – legfőképp hagyományos csillárok, amelyek olyan szobákban illeszkednek a legszebben, melyek magassága legalább 3 méter. A legnépszerűbb elhelyezésük általában az étkezőbe, az ebédlőasztal fölé történik.

Mennyezeti spotlámpák – általában alacsony mennyezetű szobákhoz illeszkednek a legjobban. Széles kínálatunkban minden stílusnak és kivitelezésnek igyekszünk eleget tenni, hogy Ön megtalálhassa az ízlésének legmegfelelőbbet. Egy darab spotlámpa is sok teret világíthat be, hiszen hat különböző irányba fordítható.

Beépített lámpák – a mennyezetbe beépítve kifejezetten modern külsőt kölcsönöznek akár konyhája vagy nappalija számára. Különleges terek illetve tárgyak megvilágítására is kiválóak (például festmények, szobrok).

Újdonságokra vár? Írunk Önnek!